Nezaustavljivi Azar, Pep bolji od Jokana

Fudbaleri Čelsija savladali su na svom terneu ekipu Kardifa 4:1, a trostruki strelac za "plavce" bio je Eden Azar. Siti pepa Gvardiole sa 3:0 savladao Jokanovićev Fulam. Nove pobede Bornmuta, Arsenala i Kristal Palasa. Junajted slavio u Votfordu, Matić isključen.

Čelsi je pobedom nad Kardifom 4:1 zauzeo prvo mesto na tabeli Premijer lige, sa istim brojem bodova koliko i Liverpul, a dva više od Mančester sitija.

Iako su gosti poveli golom Bambe na "Stamford bridžu", Eden Azar je rešio utakmicu sa tri pogotka, dok je konačan rezultat postavio Vilijan.

Siti se nije mnogo mučio protiv Fulama. "Građani" su preko Sanea došli u rano vođstvo, da bi se u listu strelaca upisali još David Silva i Rahim Sterling.

Arsenal je slavio pobedu u Njukaslu 2:1. Ozil i Džaka doneli su ubedljivo vođstvo "tobdžijama", dok je konačan rezultat postavio Klark u finišu meča.

Bornmut je bio ubedljiv protiv Lestera 4:2. "Trešnjice" su vodile 4:0 golovima Frejžera (dva), Kinga i Smita, da bi u finišu meča "lisice" stigle do dva gola preko Medisona i Olbrajtona.

Kristal Palas je kao gost savladao ekipu Hadersfilda, a jedini gol na meču postigao je Vilfred Zaha.

U prvom meču dana, Liverpul je savladao ekipu Totenhema 2:1, dok je u poslednjem duelu Mančester junajted kao gost savladao ekipu Votforda 2:1.

Gosti su na poluvremenu imali dva gola prednosti, strelci su bili Lukaku i Smoling. Grej je u nastavku postavio konačan rezultat, a u finišu meča isključen je Nemanja Matić posle drugog žutog kartona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи