Milojević: Radnik, pa onda priča o Napoliju

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da razume euforiju koja vlada zbog Lige šampiona, ali da sada u fokusu ne sme da bude Napoli, već Radnik pošto je Superliga prioritet.

"Euforija je OK, ali tražim od igrača i tražiću da nema priče o Napoliju. Znaju da je prvi protivnik najbitniji. Rekao sam da je šampionat najbitniji i nema bilo kakvih kalkulacija, bez obzira na sve. Da razmišljamo drugačije ne bi bilo dobro", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Milojević je pohvalno govorio o Radniku, koji je na pauzi napravio smenu trenera i umesto Mladena Dodića postavio Milana Milanovića.

"Pauzu smo iskoristili na najbolji mogući način i prijala nam je. Igramo sa ekipom koja ima dobar tim, mesto na tabeli ne pokazuje realno stanje. Veliko poštovanje imam prema Radniku, očekuje nas dobra predstava i pozvao bih navijače da nas podrže".

Prema njegovim rečima još uvek nije odlučio da li će se izvesti kombinovan sastav.

"Meč sa Radnikom i sa Napolijem nemaju dodirnih tačaka", jasan je trener šampiona Srbije.

On je dodao da su poslednja pojačanja Marko Marin, Goran Čaušić i Ričmond Boaći spremni da igraju protiv Radnika.

"Marin je u trenažnom procesu, fizički je spreman, iako nije igrao u prethodnom klubu. Čaušić i Boaći su došli iz takmičarskog ritma, igrali su za svoje timove i tu nema problema. Ne treba pričati o njihovim kvalitetima, dugo smo ih hteli i brzo su se uklopili u svlačionicu".

On je prokomentarisao i činjenicu da Nemanja Milić, koji je ovog leta imao dobru minutažu i bio starter u Salcburgu, nije licenciran za nastup u Ligi šampiona.

"Računam na sve igrače, ne volim da pričam o pojedincima. Da mogu da igraju više stavio bih ih u sastav. Morao sam da donesem odluku i tako sam procenio... On je izuzetan fudbaler, a mi imamo veliki fond igrača", zaključio je Milojević.

Utakmica 8. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radnika igra se sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 20.30 sati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво