Jokanović: Ne kopiram Gvardiolu, to je nemoguće

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović negirao je komentare fudbalske javnosti u Engleskoj da kopira stil igre kolege iz Mančester sitija Pepa Gvardiole.

"Ne koristim njegov stil, već svoj. Ne možemo da se upoređujemo, on je jedan od najuspešnijih menadžera. Dokazao je da je moguće i u Premijer ligi igrati njegov sistem, napravio je važan iskorak", rekao je Jokanović na konferenciji za medije pred meč sa Sitijem.

On je dodao da nije lako igrati na tom nivou koji je Gvardiola pokazao sa "građanima".

"Pokušavamo da nađemo naš put i prilagodimo se igri sa kojom možemo da dolazimo do pobeda", rekao je srpski stručnjak, dodavši da ima još mnogo toga da nauči na najvišem nivou.

Jokanović je prvi srpski stručnjak u istoriji Premijer lige, a pre Fulama uspeo i sa Votfordom da izbori promociju u najaču ligu Engleske, ali tada nije uspeo da se dogovori oko nastavka saradnje.

Sa uspehom je vodio i Makabi iz Tel Aviva, sa kojim je ušao u Ligu šampiona, dok je sa Partizanom osvojio duplu krunu u Srbiji.

Utakmica 5. kola Premijer lige Mančester siti - Fulam igra se u subotu od 16 sati na Etihadu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи