Večiti derbi u Humskoj 23. septembra

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde 158. večiti derbi, u okviru 9. kola Superlige, odigraće u nedelju 23. septembra na stadionu u Humskoj sa početkom u 19 sati.

Zajednica Superlige odlučila je da se meč igra dan kasnije nego što je uobičajeno kada je u pitanju najveći meč srpskog fudbala.

Razlog tome je što Crvenu zvezdu pet dana ranije očekuje duel sa Napolijem u Ligi šampiona, jedan više od Partizana, koji igra sa Radom zaostalu utakmicu 5. kola Superlige Srbije.

Predstojećeg vikenda Crvena zvezda dočekuje Radnik, a Partizan gostuje novosadskom Proleteru.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво