Gaćinović: Nisam očekivao da me Krstajić neće voditi na SP

Srpski fudbaler Mijat Gaćinović izjavio je da nije očekivao da će ga selektor reprezentacije Mladen Krstajić izostaviti sa spiska za Mundijal i to bez objašnjenja zašto ne ide u Rusiju. Gaćinović je, zajedno sa Nemanjom Maksimovićem i tada povređenim Matijom Nastasićem, "precrtan" sa konačnog spiska od 23 putnika za Svetsko prvenstvo.

"Nisam očekivao da ću biti izostavljen, svi su mislili da ću biti u Rusiji. Često sam igrao u kvalifikacijama, bio dobar i mislim da sam zaslužio da odem na Svetskom prvenstvo. Ipak, odlučeno je drugačije i ja tu ne mogu ništa", rekao je Gaćinović za nemački Frankfurter.

Krilni fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta, koji je dobio poziv za utakmice sa Litvanijom i Rumunijom, ali nije mogao da igra zbog povrede, ističe da mu Krstajić nije objasnio zašto nije otišao u Rusiju.

"Niko od trenera nije razgovarao sa mnom, dobili smo informacije od menadžera reprezentacije, ali ne i od Krstajića", razočaran je Gaćinović.

Fudbaler ističe da je odmor tokom leta iskoristio na pravi način.

"Nikada nisam imao toliko dugu pauzu i moram da kažem da mi je prijala. Trenirao sam u skladu sa programom kluba, a bilo mi je i važno da od početka budem na pripremama zbog novog trenera. Nekada sam dolazio u tim kasnije i nikada ne bih mogao u potpunosti da se uključim u pripremu. Sada je bilo drugačije. To možda ne možete da shvatite na početku sezone, ali tokom sezone sigurno možete", zaključio je on.

broj komentara 5 pošalji komentar
(sreda, 12. sep 2018, 16:42) - anonymous [neregistrovani]

Док не смене Караџићеву "екипу" наш фудбал ће бити...

...јадан и поред сјајних фудбалера које имамо! Мислите о томе и сетите се Радомира Антића!

(sreda, 12. sep 2018, 11:47) - anonymous [neregistrovani]

kokeza Menadzeri Krstajic

Cak se kriju i.od.novinara ne daju nikakva obrazlozenja.krajnje bahato se ponasaju

(sreda, 12. sep 2018, 11:27) - anonymous [neregistrovani]

Kratki osvrt

Covek ni sad ne zna prvi sastav,na Svetskom prvenstvu nije znao pogotovo...Davno je bilo vreme da se razmislja o novom selektoru i predsedniku FSS....Sve vise tonemo a selektor svakom novom utakmicom potvrdjuje svoje ne znanje...

(sreda, 12. sep 2018, 11:23) - Vlajko [neregistrovani]

Tako je

To je upravo razlog. Nacionalni tim vode menadžeri i predsednik FSS nepoznatog obrazovanja koji je fudbal samo gledao na tv.

(sreda, 12. sep 2018, 10:34) - Sasa [neregistrovani]

menadzeri

zato sto trener nema pojma,i menadzeri mu prave tim!a on izmislja toplu vodu a toliko puno izvora ima gde sam tece topla voda hahaha