Španci demolirali Hrvate!

Fudbaleri Hrvatske, vicešampioni sveta na nedavno završenom Mundijalu, pretrpeli su katastrofalan poraz u od Španije u Eleču - 6:0!

Meč je odigran u okviru drugog kola Lige A grupe 4 novoformirane Lige nacija i bio je prvi za Hrvate posle velikog uspeha u Rusiji.

Saul Nigez je načeo "kockaste" u 24. minutu, da bi vođstvo u 33. duplirao sjajni Asesnio.

Mlada zvezda Reala je bio ključna figura i kod trećeg gola dva minuta kasnije nakon sjajnog udarca sa 25 metara, ali je lopta na putu ka golu u leđa pogodila golmana Kalinića.

Rodrigo je u četvrtom minutu nastavka pogodio i najvaio pravi brodolom ekipe Zlatka Dalića, da bi Ramos u 57. i Isko u 70. minutu meča zaokružili sjajnu partiju "Furije". 

Španci sada imaju dve pobede iz isto toliko mečeva, dok su Hrvati i Englezi bez bodova.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво