Isko: Ronaldo ne fali Realu, ide nam dobro i bez njega

Vezista Reala Isko Alarkon izjavio je da jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo uopšte ne nedostaje madridskom timu.

Isko ne žali za odlaskom Ronalda u Juventus za 120 miliona evra, već ističe da ima ko da ga odmeni.

"Kristijano je fantastičan fudbaler, po sezoni daje 40-50 golova. Kada pobedimo možemo da kažemo da nam ne nedostaje, a u suprotom govore ljudi da nam fali. Trenutno igramo odlično, oni koji su prošle sezone malo pogađali sada to čine mnogo više", rekao je Isko, a prenosi agencija ANSA.

Intersantno da Ronaldo još se nije upisao u strelce na zvaničnom meču u Juventusu.

"Ide nam dobro bez Ronalda. Želim mu sve najbolje u Italiji", poručio je Isko.

Real je sa tri pobede krenuo Primeru i gol razlikom 10:2, uz poraz od Atletika posle produžetaka 4:2 za trofej Uefa Superkupa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи