Nastasić: Nisam spreman za Srbiju dok je selektor Krstajić

Fudbaler Šalkea Matija Nastastić pridružio se Luki Milivojeviću i poručio da je, dok je selektor reprezentacije Mladen Krstajić, najbolje da ne bude u nacionalnom timu.

Nastasić je, kao i Milivojević, izostao sa spiska za utakmice sa Litvanijom i Rumunijom u Ligi nacija, ali na svoje insistiranje, dok je kapiten Kristal palasa optužen da je pokušao puč u reprezentaciji.

"Moja je odluka da ne igram, trenutno nisam spreman da budem u reprezentaciji kod sadašnjeg selektora i stručnog štaba. Nismo imali dobru komunikaciju pre Svetskog prvenstva. Iako nemam problem, ne bih se tamo osećao dobro, bolje je da ostanem u klubu", rekao je Nastasić nemačkim medijima.

Nastasić, koji nije išao na Mundijal zbog povrede, razočaran je što nije bio na vezi sa selektorom Krstajićem u tom trenutku.

"Pričao sam sa njegovim pomoćnikom, ali ne i sa Krstajićem. Odluku o neigranju doneo sam samo za dva naredna meča, ne mogu da kažem da nikada više neću igrati za reprezentaciju. Videćemo šta će se desiti u budućnosti", naveo je on.

Bivši fudbaler Partizana, Fiorentine i Mančester sitija odigrao je 27 utakmica za reprezentaciju Srbije.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво