Votford srušio Totenhem, Murinjo preživeo Barnli

Fudbaleri Votforda iznenadili su ekipu Totenhema pobedivši je sa 2:1 na svom terenu, Junajted je na gostovanju bio bolji od Barnlija sa 2:0, dok je Arsenal slavio u gostima kod Kardifa sa 3:2.

Votford nastavlja da iznenađuje u Premijer ligi, pošto su na svom terenu uspeli da savladaju favorizovani Totehnem nakon preokreta sa 2:1.

Strelci za domaćina bili su Dini i Nokart u 69. i 76. minutu, dok je jedini gol za Totenhem bio autogol Dukurea u 53. minutu. 

Mančester junajted uspeo je da prekine niz loših rezultata pošto je savladao Barnli u gostima sa 2:0.

Oba gola na meču postigao je Lukaku u 27. i 44. minutu.

U prvoj nedeljnoj utakmici Arsenal je slavio nad Kardifom sa 3:2, golove za "tobdžije" postigli su Mustafi, Lakazet i Obamejang, dok su Kamarasa i Vord bili strelci za domaćine. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи