Zvezdina pojačanja za LŠ: Povratak Boaćija i Čaušića, dogovoren i Marin

Fudbalski klub Crvena zvezda ozbiljno se pojačala u poslednjim momentima prelaznog roka. U redove srpskog predstavnika u Ligi šampiona vraćaju se napadač Ričmond Boaći, igrač sredine terena Goran Čaušić, dok je RTS-u potvrđen transfer i ofanzivnog veziste Olimpijakosa Marka Marina.

Jedan od najboljih napadača Zvezde u poslednjih nekoliko godina, Ričmond Boaći, vraća se na stadion "Rajko Mitić" nakon samo šest meseci provedenih u kineskom Đengsuu.

Boaći je iz Zvezde u Kinu otišao za sumu od 5,5 miliona evra, a u crveno-beli dres se vraća za milion i po evra.

Zvezda je tako rešila dugo osporavano pitanje napadača za sezonu, pošto su na toj poziciji do sada nastupali Stojiljković, koji ima problema sa povredama, Pavkov, Milić, Ben i Joveljić.

Drugo Zvezdino poslovanje poslednjeg dana prelaznog roka je još jedan povratnik u njene redove, a radi se o igraču sredine terena Goranu Čaušiću. 

Čaušić u Zvezdu dolazi za cifru od milion evra iz Arsenala iz Tule, gde je proveo godinu dana, a tokom karijere branio je boje dresa Osasune, Manisaspora i Eskišerihspora u Turskoj, Radu i Zvezdi, za koju nije upisao nastup u seniorskoj selekciji.

Čaušić pokriva više pozicija, uglavnom na sredini terena, gde Zvezda već ima dosta dobrih igrača, pa će biti zanimljivo videti kakva će biti Milojevićeva selekcija.

Poslednja, ali možda i najznačajnija Zvezdina akvizicija je Marko Marin, koji je dugogodišnja želja Zvezde, ali sa kojim crveno-beli nisu uspeli u nekoliko navrata da se dogovore.

Ovoga puta, kako je potvrđeno RTS-u iz tabora Zvezde, dogovoreni su trogodišnji uslovi sa Marinom, nekadašnjim reprezentativcem Nemačke.

Marin je u svojoj bogatoj karijeri nastupao za Mehengladbah, Verder, Čelsi, Sevilju, Fjorentinu, Anderleht i Olimpijakos sa kojim je raskiuo saradnju, pa će u Zvezdu doći kao slobodan igrač.

Srpski šampion se sa pomenutom trojicom igrača ozbiljno pojačao pred napornu sezonu u kojoj će prvi put igrati grupnu fazu Lige šampiona u trenutnom formatu, gde se sastaju sa rivalima kakvi su PSŽ, Liverpul i Napoli. 

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво