Igrači Zvezde za RTS: Veliki uspeh, Zvezdaši uživajte!

Fudbaleri Crvene zvezde presrećni su zbog plasmana u Ligu šampiona. Kažu da je bila teška utaikmica, ali da je tim pokazao veliki karakter i da su se borili kako bi ostvarili cilj.

Nenad Krstičić smatra da je jedan od prelomnih momenata bio start Pongračića nad Pavkovom.

"Bila je jako teška utakmica. Mi smo ispunili naš cilj, koji cela javnost, cela Srbije, cela Evropa očekuje. Svi smo presrećni. Zakuvalo se kada je njihov igrač skočio na Pavkova. To nas je podiglo i dali smo brz gol i krenuli na sve ili ništa. Videli smo da ih imamo, oni su se uplašili. Uz pomoć naših navijača, koji su sjajni bili večeras, došli smo do drugog gola. Na kraju smo se branili, sačuvali rezultat i ostvarili cilj", rekao je posle meča Krstičić.

Egzekutor Ben kaže da su se borili, jer je to jedini način da dobiješ utakmicu. 

"Bila je teška utakmica, znamo da igraju dobar fudbal. U prvom poluvremenu su bili bolji. Na poluvremenu smo razgovarali, trener nam je dao nove instrukcije. Borili smo se, to je jedni način da dobiješ utakmicu", rekao je dvostruki strelac Ben.

Jedan od junaka meča bio je golman Milan Borjan. 

"Za ovo je zaslužna cela ekipa. Ovo je nešto nestvarno, pomerili smo sve granice što se tiče Zvezde i fudbala. Želeo bih da čestitam saigračima, stručnom štabu, upravi i navijačima za prelepu podršku. Nadam se da ćemo mnogo radosti da donesemo Crvenoj zvezdi", rekao je golman Crvene zvezde.

Filip Stojković poželeo je Salcburgu sreću u Ligi Evrope. 

"Mogu da kažem da sam presrećan što smo ostvarili ovakav uspeh. Njihov trener je rekao da će im biti dosta dva gola, i bilo im je dosta ali za Ligu Evrope. Posle 2:0 malo ko je verovao da možemo dalje, ali smo pokazali da smo ekipa sa velikim karakterom. Kada u nama proradi balkanski mentalitet, mislim da smo nezaustavljivi. Pokazali smo to večeras, iako je Salcburg možda delovao bolje. Želim svim Zvezdašima da uživaju u ovoj noći i ko se večeras ne napije, taj nije čovek", sa osmehom je rekao Filip Stojković

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво