Mirković: Težak meč, imamo aktivan rezultat

Trener Partizana Zoran Mirković, posle susreta sa Bešiktašom – 1:1, je rekao da je bio težak meč i da crno beli nemaju pozitivan rezultat, ali da je on aktivan.

 

"Mogu da budem zadovoljan, zeljom, borbenošću, igrom. Želeli smo zaista tu pobedu. Što se tiče same igre, uvek može da bude bolja, mada smo mi napravili dosta šansi. Zalaganje i borbenost je bilo na zavidnom nivou", rekao je Mirković na konferenciji za medije posle utakmice.

Prema njegovim rečima Partizan ima aktivan rezultat pred revanš.

"Izuzetno teška utakmica, rovovska bitka u većem delu utakmice, ni mi, ni Bešiktaš nismo uspeli da dođemo do igre, bilo je izuzetno malo prostora. Znali smo pre utakmice da igramo protiv velike ekipe sa izuzetnim pojedincima, kojima je malo prostora potrebno da naprave problem protivničkoj ekipi. Matematicki imamo negativan rezultat pred odlazak na revanš u Istanbul, ali rezultatski imamo aktivan", dodao je šef struke crno-belih.

Kada je reč o igračkom kadru za revanš jedina nepoznanica je da li će Marko Janković biti spreman.

"Jedino je sigurno da Nebojša Kosović neće igrati zbog kartona, a Janković će se nadamo oporaviti do četvrtka. Mi vidimo svoju šansu i u revanšu i ako nam se ukaže nećemo je propustiti", kazao je Mirković.

Trener Bešiktaša Senol Guneš rekao je da ih je gol na početku meča malo poremetio njegov tim, ali da su se na sreću brzo vratili.

"Igrali smo dobro, međutim u početku smo primili gol što nam je pokvarilo raspolozenje, ali smo odmah izjednačili i vratili raspoloženje. Ovo je za nas bila teška utakmica zbog gustog rasporeda, ali ne može se svaki put dolaziti odmoran na utakmicu", kazao je Guneš.

On je dodao da je Partizan dobra ekipa kako pojedinačno tako i ekipno.

"Partizan ima dobre igrače kao što su Gomeš, Janković, Zakarić. Ne vidimo nikakvu garanciju da ćemo pobediti u Istanbulu, smatramo i da će tamo biti teška utakmica", rekao je Guneš.

Prema njegovim rečima Džermejn Lens i Rajan Babel će biti spremni za revanš, dok će se za Pepea više znati nakon pregleda.

Revanš je na programu sledećeg četvrtka u Istanbulu.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво