Remi Partizana i Bešiktaša u Beogradu

Fudbaleri Partizana i Bešiktaša odigrali su nerešeno 1:1 u Beogradu prvi meč plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope. Revanš se igra za sedam dana u Istanbulu.

Partizan je odigrao veoma solidan meč protiv favorizovanog protivnika.

Crno-beli su uspeli da bolje uđu u meč, nosila ih je i dobra podrška navijača sa tribina i već u 14. minutu Partizan stiže do vođstva.

Zakarić je odlično proigrao Gomeša, a napadač Partizana glavom postiže pogodak.

Nažalost nije dugo potrajalo slavlje i vođstvo srpskog predstavnika, pošto je u narednom minutu Bešiktaš stigao do izjednačenja.

Lopta je stigla na desno krilo do Kvarežme, koji je dobro centrirao ka Arslanu, koji se našao potpuno sam u šesnaestercu ispred Stojkovića, kog je savladao udarcem glavom.

Od tog trenutka pa do kraja meča vodila se rovovska borba, uglavnom na sredini terena, igralo se sa mnogo grešaka.

Obe ekipe imale su nekoliko prilika za postizanje gola, ali u tim sitacijama nedostajala je koncentracija kod Zakarića i Miletića sa jedne, a Erkina i Arslana sa druge strane.

Iako je primio gol na domaćem terenu, Partizan može da bude zadovoljan prikazanim i da u revanšu pokuša da priredi prijatno iznenađenje, odnosno da proba da eliminiše tim kakav je Bešiktaš.

Revanš meč igra se u Istanbulu za sedam dana.

Ovako je protekao meč: 

22.23 – Kraj meča, nakon 90 odigranih minuta, rezultat je 1:1.

22.09 – Ponovo je Bešiktaš nakon kornera bio blizu gola, ali ponovo lopta odlazi pored stative golmana Stojkovića.

21.41 – Zakarić ponovo ozbiljnije preti po gol Bešiktaša. Ponovo se izborio za solidnu poziciju za šut, ali je taj šut završio nešto iznad gola.

21.34 – Nastavljen je meč...

21.18 – Završeno je prvo poluvreme u Humskoj, nakon 45 minuta rezultat je 1:1.

21.10 – Po jedna dobra prilika na obe strane, prvo je Zakarić sa distance šutirao pored gola, da bi dva minuta kasnije Larin nakon kornera, glavom poslao loptu ceoma blizu stative.

20.44 – GOL! Ekspresno izjednačenje Bešiktaša samo minut nakon primljenog gola. Arslan je strelac. Nešto više prostora imao je Kvarežma koji je uputio centaršut ka Arslanu, koji potpuno sam unutar peterca glavom postiže gol.

20.43 – GOOOL! Partizan vodi sa 1:0 od 14. minuta, Gomeš je strelac. Dobra akcija crno-belih, Zakarić sa leve strane centrira ka Gomešu, koji glavom sprovodi loptu u mrežu Bešiktaša.

20.30 – Počeo je meč na stadionu Partizana.

19.40 – Poznati su sastavi obe ekipe:

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво