Valensija: Rodrigo ne ide u Real ispod 120 miliona evra

Fudbaler Valensije Rodrigo Moreno neće otići sa Mestalje ovog leta osim ako neko ne aktivira izlaznu klauzulu za 120 miliona evra, rekao je predsednik kluba Anil Murti.

Real Madrid je pokazao veliko interesovanje za španskog reprezentativca i spreman je da ponudi 70 miliona, što je daleko manje od onoga što potražuju "slepi miševi".

"Svako je svestan da trener Reala Đulen Lopetegi poznaje Rodriga, ali šta se dešava u Madridu, to ne znamo. Ono što znamo su tri stvari, da je Rodrigo veoma važan igrač koji ima veliku vrednost, želi da igra sa nama i ima izlaznu klauzulu od 120 miliona evra", rekao je Murti za "Tribuna Deportivo".

On je dodao da nisu stavili toliku izlaznu klauzulu bez prethodne analize tržišta, ali da se stvari se menjaju svakodnevno.

"Moramo da sačekamo i vidimo", kaže predsednik Valensije.

Rodrigo je prošle sezone za Valensiju odigrao 44 utakmice i postigao 19 golova, posle čega je dobio poziv Lopetegija za nastup na Mundijalu u Rusiji.

Španski napadač je igrao još za engleski Bolton, Benfiku i rezervne timove Real Madrida.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се