Bravo šest meseci van terena zbog povrede Ahilove tetive

Golman fudbalera Mančester Sitija Klaudio Bravo pauziraće najmanje šest meseci zbog povrede Ahilove tetive, prenose britanski mediji. Ulogu prvog čuvara mreže ima neprikosnoveni Ederson Moraeš, u čijoj senci je prošle sezone bio Bravo sa samo 13 mečeva u svim takmičenjima.

Povreda reprezentativnog golmana Čilea je drugi problem sa kojim se od početka sezone suočio menadžer Pep Gvardiola, nakon povrede Kevina de Brujnea koji će biti van terena tri meseca.

Pošto je prelazni rok u Engleskoj zatvoren 9. avgusta Gvardiola neće moći da dovede zamenu, već će ulogu drugog golmana preuzeti neiskusni Danijel Grimšov.

Ulogu prvog čuvara mreže ima neprikosnoveni Ederson Moraeš, u čijoj senci je prošle sezone bio Bravo sa samo 13 mečeva u svim takmičenjima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво