Totenhem bolji od Fulama, gol Mitrovića

Fudbaleri Totenhema pobedili su Fulam 3:1, za koga je gol dao Aleksandar Mitrović, u utakmici 2. kola engleske Premijer lige.

Nakon što je Lukas Moura pogodio za Totenhem u 43, Mitrović je devet minuta kasnije izjednačio tako što je glavom u padu savladao Uga Ljorisa.

Ipak, na kraju je presudio veći kvalitet Totenhema koji je slavio golovima Kerana Tripijea iz slobodnog udarca u 74. i Harija Kejna u 77. minutu, što mu je bio prvi ikada dat u avgustu.

Prvi centarfor reprezentacije Srbije mogao je dva puta da se upiše u listu strelaca, ali mu se stativa isprečila u prvom poluvremenu.

Fulam srpskog menadžera Slaviše Jokanovića ostao je bez bodova sa dva poraza, dok Totenhem ima maksimalan učinak.

Bornmut je trijumfovao na gostovanju Vest Hemu 3:1, Everton na Gudisonu protiv Sautemptona 2:1, Lester na svom terenu nad Vulvsima 2:1, Kardif i Njukasl su odigrali bez golova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво