Leonardo: Pregovora nije ni bilo, Sergej je preskup za Milan

Sportski direktor Milana Leonardo izjavio je da je razgovarao sa Matejom Kežmanom, ali da pregovori oko dolaska Sergeja Milinkovića-Savića nikada nisu ni započeti, iz jednostavnog razloga što je srpski reprezentativac preskup.

"Ne krijem da sam pričao sa njegovim agentom Kežmanom, ali od početka smo znali da je on veoma skup i nedukočiv za nas zbog situacije sa Uefom oko finansijskog fer-pleja. Kod nas je svaki dolazak povezan sa odlascima", izjavio je Leonardo na promociji trojice poslednjih pojačanja Temui Bakajoka, Dijega Laskalta i Samjuela Kastaljeha.

Mediji su prethodnih dana pisali da je Milan ponudio Laciju 40 miliona za Milinković-Savića odmah, plus 80 narednog leta.

Očigledno, srpski fudbaler će posle svega ostati bar još jednu sezonu u Rimu, ali izvesno sa boljom platom.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи