De Brujne definitivno tri meseca van terena

Jedan od najboljih fudbalera Mančester sitija Kevin De Brujne tri meseca biće van terena zbog povrede ligamenata kolena, objavio je engleski klub.

Belgijanac je na treningu drugi put u karijeri oštetio ligamente kolena, nakon januara 2016, pa će imati istu pauzu kao tada.

Mančester siti je saopštio da operacija nije potrebna posle medicinskih testova u Barseloni i da će zato odsustvovati "samo" do kraja novembra.

Prošle sezone bio je jedan od najzaslužnijih igrača za titulu šampiona Premijer lige i osvajanje rekordnih 100 bodova, sa osam golova i 16 asistencija.

Očekuje se da ga u starnoj postavi zameni Portugalac Bernardo Silva, koji je i do sada često dobijao šansu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво