Zvezda sa Spartakom za četvrto kolo i sigurnu jesen u Evropi

Fudbaleri Crvene zvezde u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaka iz Trnave bore se za plasman u narednu, četvrtu rundu. Duel na stadionu "Anton Malatinski" počinje u 20.30, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

U prvom meču u Beogradu bilo je 1:1, pa je Zvezdi potreban najmanje gol u Slovačkoj za plasman u plej-of elitnog takmičenja i obezbeđenu grupnu fazu Lige Evrope, što je još najmanje osam evropskih utakmica.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević na revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona poveo je 20 fudbalera, među kojima nema povređenih Nemanje Milića i veterana kapitena Nenada Milijaša.

Fudbaleri Crvene zvezde su, nakon pobede nad subotičkim Spartakom sa 3:0 u četvrtom kolu Superlige Srbije, već u ponedeljak doputovali u Trnavu i sinoć su imali prvi trening na terenu slovačkog predstavnika u Evropi.

Crveno-beli su posle treninga konstatovali da je podloga stadiona "Anton Malatinski" u lošem stanju, jer je trava izgorela, ali ih to neće omesti na putu do pobede.

Duel Crvene zvezde i Spartaka iz Trnave počinje u 20.30, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи