Milojević u Trnavi: Da ne verujem u prolaz ne bih bio ovde

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da se ne opterećuje rezultatom iz prvog duela protiv Spartaka iz Trnave (1:1), iako priznaje da je protivnik bliži prolazu, ali da duboko veruje u pobedu i plasman u plej-of za Ligu šampiona.

"Pred nama je drugih 90 minuta u Trnavi i želimo da odigramo dobru utakmicu. Spartak je dobra i agresivna ekipa, to se videlo u Beogradu i u prednosti su zbog gola u gostima. Time se ne opterećujemo, trudićemo se da se borimo i odigramo najbolje što možemo", rekao je Milojević na konferenciji za medije u Trnavi.

Prema njegovim rečima, ne postoji teret u njegovom timu zbog remija 1:1 u Beogradu.

"Neko sam ko stalo veruje, tako i generalno u životu. Ne bih bio na ovom mestu da ne verujem, bez obzira na bilo koji rezultat. Veru niko ne može da oduzme, svi smo pozitivni", kaže trener crveno-belih.

Milojević ističe da su crveno-beli spremni i na provokacije i grubu igru.

"Spartak ima svoj stil i njega se drži. Ako pričamo o fudbalu postoje granice dozvoljenog.Ne interesuje me uloga favorita, niti je imamo i neće nas zavaravati takve stvari", rekao je on.

Podloga stadiona "Anton Malatinski" je u lošem stanju jer je trava izgorela, ali Milojević ističe da tu ništa ne može da se promeni u ovom trenutku.

"Stadion je impozantan, ali teren nije u najboljem stanju. To možemo samo da konstatujemo, ništa ne možemo da promenimo", zaključio je Milojević.

Revanš utakmica 3. kola kvalifikacija za LŠ Spartak - Crvena zvezda igra se u utorak od 20.30 časova u Trnavi.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво