Fulam porazom počeo Premijer ligu, Čelsi ubedljiv u Hadersfildu

Fudbaleri Fulama izgubili su na svom terenu od Kristal Palasa 2:0, u prvom kolu Premijer lige. Čelsi ubedljiv na gostovanju u Hadersfildu (3:0). Bornmut i Votford sigurni pred svojim navijačima.

Ekipa Slaviše Jokanovića porazom je počela nastup u Premijer ligi, pošto je na svom "Krejven kotidžu" izgubila od Kristal Palasa rezultatom 2:0.

Fulam je ostavio solidan utisak, ali promašene šanse kaznila je znatno iskusnija ekipa, koju je sa kapitenskom trakom predvodio reprezentativac Srbije Luka Milivojević.

Aleksandar Mitrović imao je nekoliko prilika za postizanje gola, ali je svaki put kao pobednik iz duela sa srpskim napadačem izlazio golman Henesi.

Strelci za Palas bili su Šlup u 41. i Zaha u 79. minutu susreta.

Čelsi je sa 3:0 savlada kao gost ekipu Hadersfilda. Ekipa Marusija Sarija već na poluvremenu je imala dva gola prednosti, a strelci su bili Kante u 34. i Žorginjo u 45. sa bele tačke.

Konačan rezultat postavio je Pedro u 80. minutu utakmice.

Bornmut je na svom terenu savladao ekipu Kardifa sa 2:0, golovima Frejzera u prvom i Vilsona u drugom poluvremenu, dok je isti rezultat bio na utakmici između Votforda i Brajtona, a dvostruki strelac bio je Pereira.

Ranije danas, Totenhem je slavio pobedu u Njukaslu 2:1, dok su u poslednjem meču subotnjeg programa Vulvsi i Everton igrali 2:2.

Gosti su poveli golom Ričarlisona, da bi posle iskučenja Džagelke domaći tim izjednačio golom Nevesa.

Ričarlison je još jednom doneo prednost Evertonu, na svom debiju u dresu "karamela", da bi konačan rezultat postavio Himenez u 80. minutu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи