Mirković pred Zemun: Još nismo seli na stolicu kako treba

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je da ekipa, u odnosu na prošli vikend, sa mnogo više samopouzdanja čeka duel protiv Zemuna u Superligi, pre svega zbog trijumfa na gostovanju Nordsjelandu (2:1) u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Meč Zemun - Partizan igra se u nedelju od 17.00 časova.

"Pobede su melem za ranu, a dobre igre još više. Posle Danske smo u boljem stanju, ali za nešto više nam je potreban kontinuitet i zato ne sme da bude opuštanja. Još nismo seli na stolicu kako treba", rekao je Mirković na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

On je priznao da nije prijatno to što Partizan ima već pet bodova manje od lidera takmičenja Crvene zvezde.

"Ne možemo da pobegnemo od realnosti, ali je dugo prvenstvo i linija se povlači na kraju sezone. Nemamo dodatno opterećenje, svakako moramo da pobedimo Zemun. Nismo započeli Superligu kako treba i moramo da ostvarujemo pobede".

Kako je naglasio, Zemun će tražiti šansu u tome što Partizan nije imao mnogo vremena za odmor nakon meča protiv Nordsjelanda u četvrtak.

Mirković je rečima "sve opcije su otvorene" najavio da bi crno-beli mogli da dovedu pojačanje do kraja avgusta.

Utakmica 4. kola Superlige Zemun - Partizan na programu je u nedelju od 17 sati na stadionu u Gornjoj varoši.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво