Sudar na terenu, golman Radničkog prevezen u bolnicu

Meč četvrtog kola Superlige između Radničkog i Voždovca počeo je zastrašujućom scenom u kojoj je povređen golman Nišlija i prevežen je u bolnicu.

Napadač Voždovca Nikola Srećković je u punom trku naleteo na golmana Radničkog Ivana Bulajića i udario ga u glavu. On je ostao da leži na travi, lekar i saigrači su mu pritrčali u pomoć. Na teren je ušla i hitna pomoć koja je igrača odvezla u bolnicu.

Gledaoci su u tišini posmatrali šta se dešava sa igrače, a trener Lalatović je pozvao sa klupe trećeg golmana, Milorada Kojića, jer se nedavno povredio i prvi čuvar mreže Nišlija Mladen Živković i pauziraće još nekoliko nedelja.

broj komentara 4 pošalji komentar
(subota, 11. avg 2018, 13:29)
anonymous [neregistrovani]

Odnosno...

...on jhe krivac jer je odgurnuo protivnicko igraca(posle remplovanja) na golmana Radnickog!

(petak, 10. avg 2018, 22:29)
Bivši fudbalski sudija [neregistrovani]

RE. To je kad neko izmisli...

Poštovani, znate li vi uopšte šta je remplovanje? Pošto pretpostavljam da je odgovor "ne", da vam objasnim. To je kada se dva igrača protivničkih ekipa bore za prostor na terenu u direktnom kontaktu, ali bez upotrebe ruku za odgurivanje; obično se izguravaju ramenima. Ne znam po čemu ovaj start može da se poredi sa remplovanjem, osim ako neko komentariše ono šta ne zna.
Uzgred rečeno, čudi me da ovakav start nije kažnjen isključenjem.

(petak, 10. avg 2018, 22:25)
Ivan Zgrozeni [neregistrovani]

Nisam

Siguran da je bilo nenamerno. To je gubitnicki, nesportski sistem igre zbog kojeg su sudije "sudile protiv nas" na utakmici sa Svajcarskom u Rusiji. Zato je svaki kontakt bio tretiran kao prekrsaj. Porazavajuce je da nasi igraci ne razmisljaju kako da daju gol nego kako da sprece, onesposobe ili povrede suparnika.

(petak, 10. avg 2018, 20:53)
anonymous [neregistrovani]

To je kad neko izmisli...

..."remplovanje" i ko zna koje jos gluposti kao dozvoljene startove u fudbalu!
posle to svako tumaci na svoj nacin,pa cesto ociti grubi startovi prodju bez sankcija,a posledice su itekako vidljive.Mislim da je i do ovog sudara doslo posle nekakvog "remplovanja",mada se radi o cistom prekrsaju!