Transfer Malkoma u Barselonu osveta Romi

Transfer brazilskog fudbalera Malkoma u Barselonu iz Bordoa, umesto već u dogovorenu Romu, osveta je rimskom klubu, izjavio je njegov agent Leonardo Kornacini. Kornacini je objasnio da se na takav potez zato što ga je Roma svojevremeno izigrala oko transfera golmana Danijela Fuzata, koji nije išao preko njega, već drugog menadžera.

"Pregovarali smo oko Fuzata koji je bio jedan od mojih igrača, ali je Roma bila bliža sa drugim agentom, iako nemam ništa protiv njega. Kako su se oni ponašali prema nama kad je bio Fuzato u pitanju, tako smo i mi postupili prema njima. Ukratko, to je bila osveta. Žao mi je što to kažem, ali to je ono što je bilo", rekao je Kornacini za Tutomerkato.

Kornacini je dodao da je sportski direktor Rome Monći pokkušavao da uključuje i druge posrednike, ali da je Malkom srećan što je potpisao za Barselonu.

Malkom je, dolaska na Nou Kamp, trebalo da bude na letu za Rim kako dovršio prelazak u "vučicu", ali je ponuda Barselone sve promenila.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво