Jokanović: Cilj nam je da pobedimo Vojvodinu

Trener fudbalera Partizana Slaviša Jokanović rekao je da je cilj njegove ekipe da pobedi Vojvodinu u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva, kako bi u nastavku takmičenja crno-beli zadržali šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Poslednje kolo jesenjeg dela Jelen Super lige igra se u sredu, a Vojvodina u Novom Sadu od 13 sati dočekuje Partizan.

"Sutrašnjom utakmicom završavamo jesenji deo, protiv Vojvodine koja se u poslednjim kolima pokazala kao ozbiljan konkurent za titulu. Mi smo u povlašćenom položaju jer imamo bodovnu prednost, ali i titulu jesenjeg prvaka. Cilj je da pobedimo domaćina kako bismo pred nastavak prvenstva zadržali šest bodova prednosti u odnosu na Zvezdu", rekao je Jokanović na konfererenciji za novinare.

Trener Partizana istakao je da njegovu ekipu očekuje važna utakmica i dodao da se nada punom stadionu u Novom Sadu i dobroj utakmici. Na pitanje novinara da li je ovo njegov meč karijere Jokanović je odgovorio da je svaki meč važan. "Za mene je svaki meč važan, ali ovo nije definitivan meč. Mi tražimo veću zimnicu, kako bismo imali lakši posao u nastavku prvenstva. U slučaju poraza zadržaćemo prvo mesto, ali ekipa je spremna za važnu utakmicu", dodao je Jokanović.

Jokanović je rekao da na sutrašnjem meču zbog povreda neće moći da računa na kapitena Nenada Đorđevića i Almanija Moreiru. 

Partizan je na posledenje četiri utakmice u domaćem prvenstvu i Ligi UEFA ostvario skor od jedne nerešene utakmice i tri poraza, a Jokanović smatra da je pritisak koji osećaju svi u klubu normalan.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво