Krstičić: Liga šampiona nam je cilj, zato sam i ostao

Vezni fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić, nakon remija u Beogradu protiv Spartaka iz Trnave (1:1), izjavio je da i dalje veruje u plasman u Ligu šampiona.

"Nismo imali sreće da pobedimo pred našim navijačima, ali imamo pozitivan rezultat. Ništa drugačiju utakmicu ne očekujem ni u revanšu, ali nadam se da ćemo iskoristiti šanse. Ne razmišljam o šansama za prolazak dalje, došao sam ovde i ostao da bih igrao Ligu šampiona sa Zvezdom i to mi je cilj. Svima nama je", rekao je Krstičić novinarima posle meča.

Krstičić ističe da je sada cilj da se ostvari pobeda u Slovačkoj.

"Iza nas je teška utakmica, znali smo da je Spartak trkačka ekipa koja igra presing, agresivno, uz dosta faulova. Ušli smo i mi jako jer znali smo da su u prethodna dva kola imali tri crvena kartona. Znamo da igraju grubo, njima to ide u prilog jer tako prolazi vreme. Možda smo mogli da igramo brže sa više lopti u prostor, ali i pored toga smo napadali i imali prilike za gol. Ušli smo dobro, dali gol, ali su nas iznenadili, sa centra su krenuli i izjedančili".

Pre duela u Trnavi crveno-bele očekuje meč sa subotičkim Spartakom u 4. kolu Superlige.

"Treba da se oporavimo, da odigramo u nedelju sa Spartakom iz Subotice, a posle toga ćemo da se posvetimo revanšu i da pokušamo da izborimo povoljan rezultat", zaključio je on.

Druga utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona Spartak - Crvena zvezda igra se u utorak od 20.30.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво