Povreda je prošlost, Kazorla potpisao za Viljareal

Španski fudbaler Santi Kazorla prošao je probu i potpisao jednogodišnji ugovor sa matičnim Viljarealom.

Iskusni 33-godišnji vezista bio je testiran jer je odsustvovao godinu i po dana zbog čak osam operacija Ahilove tetive, a potom je ubedio sve u Viljarealu da je izašao iz teške povrede.

"Osećam se ponovo kao fudbaler, stvarno posebno. Poslednjih nekoliko meseci su obećavali i dobio sam snagu da nastavim. Sada je na meni da uđem u ritam", rekao je Kazorla za klupski sajt.

Kazorla će po treći put igrati u Viljarealu u koji dolazi kao slobodan igrač, nakon što je šest sezona proveo u Arsenalu.

Nedavno je odigrao prvu utakmicu posle 636 dana, još od duela sa Ludogorecom u Ligi šampiona u dresu Arsenala.

Za reprezentaciju španije nastupio je 77 puta, uz 14 golova, i bio deo tima koji je osvojio titule prvaka Evrope 2008. i 2012. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво