Remi Partizana u Litvaniji, crno-beli u trećem kolu

Fudbaleri Partizana i Trakaija odigrali su nerešeno 1:1 u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Srpski predstavnik je boljim rezultatom u dvomeču eliminisao litvansku ekipu i plasirao se u naredno kolo kvalifikacija u kom će igrati protiv danskog Nordsjelanda.

Partizan je zabeležio prolaz u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali ekipa Miroslava Đukića nije blistala u Litvaniji, već je još jednom prikazala bledu partiju.

Litvanci su poveli u devetom minutu golom Jeriomenka, nakon nepažnje nakon kornera u odbrani srpskog predstavnika.

Činilo se da će Trakai na pauzu za poluvreme ići sa minimalnom prednošću, ali u poslednjim trenucima prvog poluvremena Partizan je takođe nakon kornera uspeo da postigne, ispostaviće se, ključni i jedini pogodak.

Miletić se nakon kornera Partizana našao sam, uspeo da uputi veoma snažan i precizan udarac i savlada golmana domaćina.

Drugo poluvreme nije bilo preterano sadržajno, Partizan jeste stvorio par prilika, ali nisu uspeli da ih materijalizuju, dok je na drugoj strani Trakai imao težak zadatak - da postigne dva pogotka protiv Partizana, što im nije uspelo.

Najzapaženiji trenurak u drugom delu meča jeste drugi žuti, odnosno crveni karton koji je zaradio Sejduba Suma u 53. minutu. 

Crno-beli su eliminisali litvanskog protivnika i plasirali se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojem se sastaju sa danskim Nordsjelandom koji je u eliminisao AIK u Stokholmu sa 1:0.

Ovako je protekao meč: 

19.50 – Kraj meča, remi Partizana i Trakaija 1:1, pa crno-beli prolaze u treće kolo zbog boljeg rezultata u dvomeču.

19.09 – Zbog neopreznog starta nad igračem Trakaija, drugi žuti, odnosno crveni karton zaradio je Sejduba Suma u 53. minutu igre, pa Partizan meč nastavlja sa desetoricom.

19.01 – Nastavili su meč Trakai i Partizan.

18.48 – Poluvreme je u Litvaniji, 1:1 je nakon prvih 45 minuta.

18.48 – GOOOL! Partizan izjednačuje na 1:1 u poslednjim sekundama prvog poluvremena, strelac je Miletić. Korner je izveo Janković, lopta je došla do potpuno samog Miletića, koji odlično reaguje i od prečku je sprovodi u mrežu domaćina.

18.13 – Miletić je bio blizu pogotka u 14. minutu, ali je golman Trakaija uspeo da odbrani njegov udarac.

18.09 – GOL! Trakai vodi sa 1:0 od devetog minuta, strelac je Jeriomenko. Solidno izveden korner u peterac Partizana, gde igrač Trakaia neometano skače, njegov udarac brani Stojković, ali Jeriomenko natrčava na tu loptu i na odbitak postiže pogodak.

18.00 – Počeo je meč u Litvaniji. 

17.05 – Poznati su sastavi obe ekipe:

 

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара