Raspisan konkurs za rekonstrukciju najvećeg srpskog stadiona

Fudbalski klub Crvena zvezda raspisao je javni konkurs za rekonstrukciju stadiona "Rajko Mitić", objavljeno je na sajtu kluba.

Prijave za idejno arhitektonsko-urbanističko rešenje rekonstrukcije stadiona i sportskog kompleksa primaju se do kraja septembra.

Zvezda je u poslednjih godinu dana značajno "popravila" infrastrukturu – zamenjene su stolice na severnoj tribini, ofarban krov, otkriven spomenik velikom Rajku Mitiću, a nedavno su napravljeni i novi ulazi u servis za članstvo i "Red star šop".

Prema planovima, u novoj fazi trebalo bi da bude "spuštena" zapadna tribina i urađen novi VIP deo na zapadnoj tribini, rekonstruisana fasada, a stidljivo se spominjalo i uklanjanje atletske staze, što se ipak verovatno neće dogoditi.

Stadion "Rajko Mitić" je najveći stadion u zemlji, izgrađen je 1963. godine i ima kapacitet 51.755 mesta.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво