Partizan posle Litvanije ide u Skandinaviju

Ukoliko bude uspešniji u dvomeču od Trakaija, Partizan će u narednom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope put Skandinavije, gde će igrati protiv boljeg iz duela Nordsjeland (Danska) – AIK (Švedska). Ukoliko prođe Makabi iz Tel Aviva, Radnički iz Niša ide na pobednika duela Tobol (Kazahstan) – Pjunik (Jermenija), dok danski Brondbi čeka protivnika meča Spartak Subotica – Sparta Prag.

Partizan prvo očekuje dvomeč sa litvanskim timom, a ukoliko beogradski crno-beli budu uspešni, u narednoj rundi će igrati na severu Evrope.

Žrebom u Nionu je odlučeno da će bolji iz duela Partizan – Trakai, u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz duela Nordsjeland – AIK.

Niški Radnički, koji u drugom kolu kvalifikacija ima težak zadatak (duel sa Makabijem iz Tel Aviva), u trećem očekuje boljeg iz duela Tobol (Kazahstan) – Pjunik (Jermenija).

Danski Brondbi u trećem kolu čeka protivnika iz duela Spartak Subotica – Sparta Prag.

Prvi mečevi trećeg kola kvalifikacija su na programu 9. avgusta, revanš mečevi sedam dana kasnije.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се