Milojević: Strpljivo protiv Suduve

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da protiv Suduve očekuje sličan duel kao protiv Spartaksa i da će zato ponovo zahtevati strpljenje od igrača.

"Očekuje nas utakmica sa protivnikom koji nije napravio iznenađenje protiv Apoela, bez ozbira na to što su mu mnogi davali ulogu autsajdera. Trkačka su ekipa, dolaze iz prvenstva, a mi ćemo se pripremiti na najbolji mogući način. Verujem da smo spremniji zbog tri odigrane utakmice", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Crveno-beli u mečevima sa Spartaksom i vranjskim Dinamom nisu primili gol, a Milojević se nada da će odbrana sačuvati mrežu i protiv litvanskog prvaka.

"Trudimo se da ne primimo gol, a da damo što više. To je filozofija svih... Imamo prostora za napredak, mislim da možemo da budemo na mnogo višem nivou. Biće slično kao protiv Spartaksa, ista su škola i tražim strpljenje, pametnu i mudru igru. Veliki je ulog i tako ćemo se ponašati", istakao je Zvezdin trener.

Kako je potvrdio, od povreda su se oporavili Slavoljub Srnić i Nikola Stojiljković, s tim da je pitanje koliko su spremni fizički.

"Srnić je juče obavio prvi trening, ima mali bol i ulazi u ritam, kao i Stojiljković. Videćemo kako su spremni, očekuje nas iscrpljujući meč", nada se trener crveno-belih.

Prema njegovim rečima, ne postoji drama oko dolaska pojačanja u napadu.

"Nema sage, već sam davao odgovore na takve stvari. Radi se na tome, trudimo se da ne dovedemo igrača samo 'eto tako'. Mnogo je teško, puno stvari ima, u pitanju su klubovi, agenti i igrači i naporno radimo da donesemo pravu odluku", otkriva Milojević.

Milojević nije želeo da komentariše potencijalnog protivnika u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona – Legiju ili Spartak iz Trnave, poručivši da je sav fokus na Suduvi.

Prva utakmica 2. kola kvalifikacija za LŠ između Crvene zvezde i Suduve igra se u utorak od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво