Đukić: Smiljanić blizu, želimo da vratimo i titulu

Trener Partizana Miroslav Đukić, pred duel sa Radnikom u Surdulici na startu Superlige, izjavio da su ambicije povratak šampionske titule.

"Partizan je već počeo takmičarsku sezonu dvomečom u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Idemo u Surdulicu gde nas očekuje utakmica sa Radnikom, agresivnoj ekipi sa novim trenerom, biće teško gostovanje, ali moramo da idemo na pobedu, kako bismo pokazali našoj publici da smo spremni za sezonu u našoj ligi. Ambicije Partizana su da vratimo titulu šampiona Srbije", rekao je Đukić na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Kada je reč o spremnosti i rotaciji igrača, trener crno-belih je rekao da će spremno dočekati sutrašnji meč i da neće biti puno rotacija.

"Nećemo moći da računamo u Surdulici na Nemanju Nikolića i Bojana Ostojića zbog povrede, svi ostali su spremni. Sutra će oni biti daleko odmorniji da pruze svoj maksimum. Protiv Rudara smo mogli da rotiramo jer smo imali rezultat. Sutra sigurno da neće biti puno rotacija, idemo sa najboljim igracima jer nam trebaju tri boda", kazao je trener crno-belih.

Đukić je potvrdio i da je Milan Smiljanić blizu povratka u Partizan.

"Smiljanić je veoma blizu dolaska, znam njegove kvalitete, radio sam sa njim. Radi se o iskusnom igraču koji može da nam donese mnoge stvari, on je Partizanovo dete", dodao je Đukić.

Za letošnje pojačanje Rikarda Gomeša rekao da je je kompletan napadač.

"Pokazao je da se radi o velikom potencijalu, dobro ide u prostor i na bočne lopte, zaista je kompletan igrač", zaključio je Đukić.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 19 sati igraju u Surdulici protiv Radnika.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво