Čelsi u Sitiju našao zamenu za Kurtou

Džo Hart nema budućnost u Mančester sitiju, to je odavno jasno. Ali možda je ima u prestonici Engleske, u dresu Čelsija.

Kako prenose britanski mediji, Čelsi razmišlja da pošalje ponudu "građanima", ukoliko Tibo Kurtoa napusti klub. 

Hart ima 31 godinu, bio je prvi golman Mančester sitija i engleske reprezentacije, ali je poslednjih sezona imao ogromnih problema sa formom.

Pep Gvardiola ga nije želeo u Sitiju, zbog čega je Hart bio na pozajmicama u Torinu i Vest Hemu, ali ni tamo nije uspeo da povrati staru formu.

Baš zbog toga se neće svideti navijačima Čelsija vest da bi Hart mogao biti prvi čuvar mreže naredne sezone, ali cena (govori se o pet miliona funti) bi mogla da natera ljude u Čelsiju da poverenje pruže nekadašnjem prvom golmanu "gordog albiona".

Sve naravno zavisi od Kurtoe, čiji je transfer u Real prilično izvesan. Prema pisanju pojedinih medija, Kurtoa već traži kuću u Madridu i rešen je da se vrati u Španiju, gde mu živi porodica.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво