Liverpul oborio rekord, Alison na "Enfildu"

Prvi golman reprezentacije Brazila i doskorašnji čuvar mreže Rome, Alison Beker, novo je pojačanje Liverpula. Brazilac u Englesku dolazi u transferu vrednom 72,5 miliona evra, što je rekord u istoriji fudbala za dovođenje golmana.

Alison u Liverpul dolazi nakon fenomenalne sezone sa Romom, sa kojom je došao do polufinala Lige šampiona, u kojem je zanimljivo ispao upravo od Liverpula.

Brazilski golman je nastupao za sve nacionalne selekcije, a pre Rome branio je na golu Internacionala.

U Rim je stigao 2016. godine, da bi samo dve godine kasnije, u svojoj 25. godini za čak 72,5 miliona evra prešao u redove Liverpula.

Transfer Alisona na Enfild najveći je u istoriji fudbala za golmana, a zanimljivo je da je prethodni rekord držao Đanluiđi Bufon, kojeg je Juventus 2001. godine platio 53 miliona evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво