Partizan ubedljiv protiv Rudara, sledi litvanski Trakai

Fudbaleri Partizana savladali su Rudar iz Pljevalja sa 3:0 i sa ukupnim rezultatom 6:0 se plasirali u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Naredni protivnik je ekipa litvanskog Trakaija, a prvi meč igra se sledećeg četvrtka u Beogradu.

Fudbaleri Partizana bez previše muke plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su i u revanš meču savladali ekipu Rudara sa 3:0.

Crno-beli su već u prvoj utakmici praktično rešili pitanje pobednika dvomeča (3:0), ali su ozbiljno ušli u utakmicu na svom terenu i pokazali da se nalaze u dobroj formi.

Danilo Pantić, koji je na večerašnjem meču nosio kapitansku traku, postigao je prvi gol na meču već u 11. minutu, posle uigrane kombinacije iz kornera, da bi Ožegović u 44. minutu udvostručio prednost domaćina.

Konačan rezultat postavio je rezervista Rikardo Gomeš u 83. minutu.

Naredni rival Partizana je litvanski Trakai, koji izašao kao bolji iz dvomeča sa kazahstanskim Irtišem, a prva utakmica igra se sledećeg četvrtka u Beogradu.

Ovako je protekao meč u Beogradu: 

22.17 – Kraj meča, Partizan je savladao Rudar sa 3:0 i prošao u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

22.09 – GOOOL! Partizan vodi sa 3:0, Gomeš je strelac u 83. minutu. Samo minut nakon što je napadač Partizana propustio dobru priliku, iskupio se tako što je odlično zaobišao jednog čuvara, nakon varke i drugog da bi levom nogom rutinski savladao golmana gostiju.

21.30 – Nastavljen je meč.

21.15 – Kraj prvog poluvremena, Partizan vodi sa 2:0 nakon prvih 45 minuta.

21.13 – GOOOL! Ožegović duplira prednost Partizana u 44. minutu. Miletić je oduzeo loptu protivniku i uputio centaršut ka napadaču Partizana, koji glavom šalje loptu i poput Pantića od stativu postiže gol.

20.40 – GOOOL! Partizan vodi od 11. minuta, strelac je Pantić. Dobro odigrana akcija iz kornera, Suma je po zemlji poslao loptu na penal, a tamo neometano Pantić šutira i od stativu šalje loptu u mrežu.

20.30 – Počeo je meč na stadionu Partizana, glavni sudija meča je Italijan Danijele Doveri.

19.35 – Poznat je i protivnik Partizana, ukoliko eliminiše ekipu Rudara. To je litvanski Trakai, koji je posle dvomeča bio bolji od kazahstanskog Irtiša iz Pavlodara. U prvom meču nije bilo golova, dok je u revanšu Trakai u gostima slavio pobedu od 1:0.

19.30 – Poznati su sastavi za večerašnji duel.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво