Luković ponovo u Voždovcu

Fudbaler Andrija Luković, član omladinske reprezentacije Srbije koja je 2013. godine bila prvak Evrope, vratio se iz Crvene zvezde u Voždovac i potpisao trogodišnji ugovor.

Luković je prošle sezone kao pozajmljen bio prvi strelac Voždovca sa devet golova, a potom je napustio crveno-bele i vratio se na "krov".

"Već sam bio u Voždovcu i ništa mi nije strano, znam o kolikoj veličini kluba se radi. Želeo sam samo u Voždovac da dođem i da se vratim u klub gde se osećam kao kod kuće. Bilo je i boljih finansijskih ponuda, ali odabrao sam Voždovac, jer se vrlo dobro znamo", rekao je Luković za klupski sajt.

Luković je karijeru počeo u Radu, potom je prešao u PSV iz Ajndhovena i igrao za mladi tim, da bi se pre dve godine vratio u srpski fudbaler potpisom za Zvezdu.

Ovaj 23-godišnji vezista doneo je Srbiji trofej šampiona Evrope u omladinskoj konkurenciji golom u finalu protiv Francuske (1:0) u Ukrajini.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво