Kazorla ponovo na terenu posle 21 meseca

Fudbaler Viljareala Santi Kazorla konačno se vratio na teren posle teške povrede tetive i čak 21 meseca odsustva.

Španski vezni fudbaler je zaigrao u prijateljskom meču protiv Erkulesa kada je ušao sa klupe u drugom poluvremenu, što mu je prvi meč posle 636 dana i duela protiv Ludogoreca u Ligi šampiona u dresu Arsenala.

"Veoma sam srećan što se vraćam da radim ono što najviše volim", napisao je Kazorla posle meča na svom Instagram profilu.

Protiv Ludogoreca doživeo je povredu Ahilove tetive, kasnije je više puta operisan, čak su mu doktori prognozirali da završi karijeru kako ne bi ugrozio zdravlje, ali je uspeo da se vrati.

Kazorla je se ovog leta vratio u Viljareal kao slobodan igrač nakon šest godina u Arsenalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво