Tončev i Lalatović: Na pobedu i na Malti

Prvi čovek niškog Radničkog Ivica Tončev i trener Nenad Lalatović poručili su da nema opuštanja i da očekuju pobedu i na Malti protiv Gzire za potvrdu plasmana u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nišlije su u prvom meču na Čairu upisale ubedljiv trijumf 4:0.

"Pred nama je prva zvanična utakmica u Evropi za Radnički posle dugo vremena, velika stvar za grad Niš i južnu Srbiju. To je za nas najbitnije, da i aerodrom "Car Konstantin" doživi da fudbaleri Radničkog napuste Srbiju zbog međunarodnog meča. Nikada ništa nije završeno dok se ne odigra drugi duel, idemo kao da je bilo 0:0 u Nišu, na pobedu i očekujemo je", rekao je Tončev novinarima u Nišu pred put na Maltu.

Trener Lalatović, takođe, ističe da ništa nije rešeno.

"Ništa nije završeno, tek je odigrana prva utakmica. Kao što smo mi pobedili 4:0 u fudbalu je sve moguće, to sam preneo igračima. Daćemo sve od sebe da se u Niš vratimo sa još jednom pobedom i kvalifikujemo u drugu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope", naveo je on.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Gzire i Radničkog igra se u četvrtak od 18 sati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво