Krstičić: Nisam pomislio o odlasku; Ben: Prolaz najbitniji

Fudbaleri Crvene zvezde Nenad Krstičić i Muhamed el Fardu Ben, strelci u pobedi nad letonskim Spartaksom (2:0), istakli su da su prošli tešku prepreku i da je najvažniji plasman u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nakon remija bez golova u Rigi, crveno-beli su u revanšu obezbedili drugu rundu zahvaljujući golovima Bena i Krstičića.

"Bila je teška utakmica, znali smo da će biti tako. Spartaks nije naivan protivnik, povukli su se i čekali su priliku iz kontre, ali uspeli smo da ih probijemo, damo gol i prođemo dalje", rekao je Krstičić novinarima posle utakmice.

Tvorac sjajnog gola petom priznaje da je srećan što se upisao u strelce.

"Srećan sam zbog gola, ali najbitnije je da smo pobedili i da smo prošli dalje. Sada treba da se odmorimo i okrenemo domaćem prvenstvu. Čuo sam da je Suduva prošla dalje, ali sada nam je u mislima Dinamo iz Vranja, a posle toga ćemo se okrenuti Litvancima", dodao je Krstičić.

Kako je naglasio, nema nameru da napusti Zvezdu u toku kvalifikacija, već da izbori plasman u Ligu šampiona.

"Nijednog trenutka nisam pomislio o odlasku, ostao sam u ovom dresu da uveseljavam sjajnu publiku i da uđem u Ligu šampiona", izjavio je vezista Zvezde.

Njegov saigrač Ben kaže da je ostvarena važna pobeda.

"Ovakvi mečevi mogu da budu teški, ali najbitnije je da idemo dalje. Pokazali smo da smo dosta bolji od Spartaksa, pokušavali smo i uspeli. Drago mi je što sam dao gol", rekao je Ben.

Ekipu Vladana Milojevića posle starta Superlige protiv vranjskog Dinama u utorak ili sredu čeka prvi duel sa Suduvom na stadionu "Rajko Mitić".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво