Zvezda protiv Spartaksa za drugo kolo kvalifikacija LŠ

Fudbaleri Crvene zvezde od 20.30 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju letonsku ekipu Spartaksa iz Jurmale u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvom susretu nije bilo golova. Tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.

Prvak Srbije je pre šest dana remizirao bez golova u Rigi i sada mu ne odgovara nerešen ishod, pa mora da napadne od prvog minuta.

Upravo je napad crveno-belih pod znakom pitanja, najbolji strelac Aleksandar Pešić je uoči duela u Rigi otišao u Saudijsku Arabiju, a njegova zamena Nikola Stojiljković neće biti u sastavu zbog obnovljene povrede.

Trener Vladan Milojević priznao je da ima određene dileme baš na toj poziciji, ali da veruje da će uspeti da napravi pravi izbor.

"Imam dilemu, kuburilii smo sa štoperima, rešili to pitanje, a sada imamo takvu situaciju u napadu. Eto, to je fudbal. Pešić je otišao i videćemo koje rešenje ćemo da izaberemo. Očekujem da odigramo dobru utakmicu, spremni smo", rekao je Milojević u najavi meča, koji ne može da računa i na Slavoljuba Srnića zbog povrede.

Očekuje se da "devetka" bude Milan Pavkov i dobije novu šansu, nakon što se ispromašivao u Rigi, konkuriše i mladi Dejan Joveljić, a u nekim opcijama i Mohamed El Fardu Ben može da bude u samom napadu.

Revanš meč između Crvene zvezde i Spartaksa igra se od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić", a njegov tok možete pratiti na našem portalu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво