Čelsi i bitne odluke: Azar i Kurtoa pred Realom, Iguain blizu Londona

Šampion Evrope Real Madrid poslao je ponudu od 225 miliona evra Čelsiju za kapitena reprezentacije Belgije Edena Azara i golmana Tiba Kurtou, prenose belgijski mediji. Engleski klub je, s druge strane, pokazao veliko interesovanje za Argentinca Iguaina iz Juventusa.

Azar je dobrim igrama na Mundijalu u Rusiji, gde je sa reprezentacijom Belgije osvojio treće mesto, samo povećao svoju cenu na tržištu, dok Kurtoa, koji je proglašen za najboljeg golmana, ne krije želju za povratkom u Madrid, gde mu je porodica.

"Gde ide Azar, idem i ja. Mi se ne razdvajamo", izjavio je Kurtoa nakon pobede na Engleskom (2:0) u borbi za treće mesto na Mundijalu.

Azar je duže vreme povezivan sa Realom, koji je u potrazi za novim igračima posle odlaska Ronalda.

Poznato je i da Real već nekoliko sezona traži zamenu za Navasa. U dva navrata nisu uspeli da dovedu De Heu, pa su svoju pažnju preusmerili na najboljeg golamana Mundijala Kurtou, koji je tokom karijere nastupao za Atletiko iz Madrida. 

Čelsi, predvođen novim trenerom Sarijem, želi u svoje redove da dovede napadača Argentine i Juventusa Gonzala Iguaina, čija je budućnost u "staroj dami" pod znakom pitanja posle dolaska Ronalda.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи