Milojević: Bez Stojiljkovića, ali očekujem bolju igru

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da očekuje pravo izdanje svog tima, mnogo bolje nego u Letoniji i pobedu nad Spartaksom za prolaz u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvom meču u Rigi nije bilo golova.

"Igramo protiv protivnika koji je prvak države, u takmičarskom je ritmu i to se videlo. Pred nama je drugo poluvreme i očekujem da odigramo dobru utakmicu. Trenirali smo dobro i spremni smo", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Zbog povreda u konkurenciji nisu Nikola Stojiljković i Slavoljub Srnić.

"Stojiljković je obnovio povredu, a Srnić tek počinje da diže ritam i uskoro će biti u konkurenciji. Što se tiče Dejana Melega, on je mogao i prošli put da igra, ali je imao sličnu povredu kao Stojiljković. U istom su statusu, nisu imali ritam utakmica", zabrinut je Milojević.

Trener crveno-belih je priznao da ima dilemu oko startnog napadača, gde su mu na raspolaganju Milan Pavkov i Dejan Joveljić, a i Muhamed Ben može da pokrije tu poziciju.

"Imam dilemu, kuburili smo sa štoperima, rešili to pitanje, a sada imamo takvu situaciju u napadu. Eto, to je život. Pešić je otišao i videćemo koje rešenje ćemo izabrati", rekao je on, uz dodatak da ga ne zanima da li će se Spartaks i u Beogradu braniti.

Milojević je objasnio trenutno stanje u ekipi, za koju kaže da još nije u ritmu.

"Nisam bio zadovoljan ritmom ekipe, pričao sam sa igračima i ima mnogo razloga. Nije u pitanju fizička priprema, već ritam i potrebno nam je nekoliko utakmica da se tim 'zalaufa'. Treba vreme, svestan sam da ga u fudbalu nema i moramo što pre da dođemo do željenog cilja", zaključio je on.

Revanš meč između Crvene zvezde i Spartaksa igra se u utorak od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво