Krstičić: Spartaks nema šta da traži na "Marakani"

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić rekao je da u revanšu protiv Spartaksa ne očekuje težak posao i da uz ofanzivan pristup veruje u pobedu za plasman u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Ne verujem da će se Spartaks prikazati u drugačijem svetlu, njihova igra je orijentisana na defanzivu. Svi stoje pozadi i čekaju kontru. Na našem stadionu i pred našim navijačima sa takvom igrom nemaju šta da traže, idemo na pobedu, naveo je Krstičić za klupski sajt.

"Trebalo je već da zabeležimo trijumf u prvom meču, nažalost nije se to desilo, ali sada ćemo na 'Marakani' popraviti utisak. Verujem da ćemo se dobro pokazati", dodao je Krstičić.

Vezista crveno-belih podsetio je da je vreme u Rigi (0:0) bilo teško, ali da ne želi da se previše osvrće, već da je sav fokus na revanšu.

"Sada smo upoznali protivnika, znamo šta možemo da očekujemo i siguran sam da će nam biti mnogo lakše u revanšu. Šteta je što imamo nekoliko povređenih igrača, ali nadam se da će se oporaviti do utakmice. Sigurno će ekipi značiti nekoliko dodatnih dana da se uigramo, to je posebno važno za pojačanja".

Krstičić je pozvao navijače da dođu u što većem broju i pruže podršku igračima.

"Već smo pokazali protekle sezone da na našem stadionu možemo sve uz podršku navijača. Očekujem odličnu atmosferu, podršku sa tribina kakva je uvek na našim
utakmicama, a siguran sam da će sve to doneti novu pobedu", zaključio je Krstičić.

Utakmica između Crvene zvezde i Spartaksa igra se u utorak u 20.30 na stadionu "Rajko Mitić".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво