Karte za Partizan-Rudar svim davaocima krvi

Fudbalski klub Partizan svim davaocima krvi pokloniće ulaznicu za utakmicu protiv crnogorskog Rudara u Beogradu u revanšu 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Svaki navijač koji od 16. do 18. jula da krv moći će da prisustvuje utakmici na stadionu u Humskoj.

"Fudbalski klub Partizan svim davaocima krvi, u znak pažnje za human gest davanja krvi i pokazanu međuljudsku solidarnost, poklanja ulaznicu za utakmicu Partizan - Rudar Pljevlja", navodi se u saopštenju Instituta za transfuziju krvi Srbije.

Zainteresovani krv mogu da daju u Institutu za transfuziju krvi i Urgentnom centru u Beogradu, kao i na Novom Beogradu, Smederevu, Požarevcu, Velikom Gradištu (ponedeljak), Banovom brdu, Rumi, Valjevu, Čačku (utorak) i Grockoj, Obrenovcu, Šapcu i Kučevu (sreda).

Utakmica između Partizana i Rudara igra se narednog četvrtka sa početkom u 20.30.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво