Lengle pojačao Barselonu iz Sevilje

Francuski fudbaler Klemen Lengle prešao je iz Sevilje u Barselonu za 35,9 miliona evra, potvrdio je katalonski klub na svom sajtu.

Barselona je aktivirala otkupnu klauzulu za 23-godišnjeg štopera i potpisala sa njim ugovor do 2023.

Ujedno, Barselona neće dozvoliti sličnu stvar kao Sevilja sa nižom cenom, pa je pred Lenglea postavila izlaznu klauzulu od čak 300 miliona evra.

Lengle je za samo jednu sezonu u Sevilji oduševio odličnim igrama i već obezbedio transfer u Barselonu, gde ga čeka jaka konkurencija u Đeraru Pikeu, Samuelu Umtitiju i Tomasu Vermalenu.

Ranije je igrao za Lorijen, prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Francuske, ali nije debitovao za A tim.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво