Milojević: Ovo nije Zvezda koju sanjam, bićemo bolji

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević priznao je da njegov tim nije bio na svom nivou u remiju protiv Spartaksa (0:0) u Rigi, ali da veruje da će u revanšu odigrati znatno bolje kako bi se plasirao u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su danas nerešeno 0:0 u Rigi protiv Spartaksa, u prvoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Završeno je prvo poluvreme, imamo revanš u Beogradu. Bio nam je plan da pobedimo, imali smo dosta šansi, protivnik se branio i sem one greške u finišu nisu pripretili. Želeli smo lak i brz gol koji bi nam doneo mirniju situaciju, ali nismo uspeli. Idemo dalje", rekao je Milojević na konferenciji za medije u Rigi posle utakmice.

On je dodao da ekipa mora da bude bolja u duelu u Beogradu.

"Videlo se i po drugim rezultatima u kvalifikacijama o kakvim ekipama se radi (pobeda Suduve nad APOEL-om 3:1 prim. aut). Startaks je prvak svoje zemlje, ima kvalitet i težak su protivnik", kazao je Milojević.

Prema njegovim rečima, ekipa još nije uigrana i tek je izašla iz pripremnog perioda.

"Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan, ali ni da sam prezadovoljan. Ovo nije Zvezda koju hoću i sanjam. Ne bih da pričam o detaljima, ali popravićemo ih. Dolazimo iz pripremnog perioda, nismo odigrali kompletni nijednu utakmicu, Radonjić i Rodić su bili odsutni, tu je Ebesilio kome smo dali minutaži, a nismo ni očekivali da će Stojiljković rano da izađe... Očekujem mnogo veću strast za pobedom", rekao je on.

Milojević je prokomentarisao i povredu pojačanja Nikole Stojiljkovića koji je morao da napusti teren u 17. minutu, navodeći da je obnovio povredu i da će se videti kakva je situacija.

Novinari su konstatovali da je Milojević u nekoliko situacija bio ljut na svoje igrače.

"Temperamentniji sam, ponele su me emocije i ima dosta razloga za reakciju. Radili smo dosta stvari koje nam na utakmici nisu pošle za nogom i onako kako smo trebali. Sa jednim ili dva gola pričali bismo drugačiju priču", zaključio je trener Zvezde.

Njegov kolega Aleksandar Grišin bio je zadovoljan rezultatom i poručio da je remi odličan.

"Znali smo koliko je Zvezda veliki tim, branili smo se i igrali na kontru. Dali smo im posed, a na kraju smo mogli i da damo gol", naveo je Grišin.

Revanš meč igra se sledećeg utorka na stadionu "Rajko Mitić" od 20.30.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво