Lalatović: Istorijski značaj, želimo u sledeću rundu

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je da prvi rival u kvalifikacijama za Ligu Evrope malteška Gzira nije naivan protivnik, ali da veruje u svoje igrače i prolaz dalje.

"Moji igrači i ja smo svesni istorijskog značaja ove utakmice. Znamo da je Niš na nju čekao punih 35 godina i zato očekujemo da ćemo uz sebe imati 10 do 15 hiljada navijača", rekao je Lalatović na konferenciji za medije u Nišu.

Poručio je da ekipa ne traži alibi u činjenici da su igrači prekratko zajedno i da protivnik ima prednost u vidu dve zvanične utakmice odigrane u pretkolu. "Jasno poručujemo da nam je cilj plasman u sledeće kolo kvalifikacija", dodaje Lalatović.

Lalatović je rekao da ga svakako raduju dobri rezultati u pripremnom periodu i najavio ofanzivnu igru. 

"Nisu naivni. Imaju vrhunskog golgetera Okojea, koji je prosale sezone postigao 30 golova. Njihova 'desetka' Koen je najbolji igrač Malte. Imaju dvojicu Brazilaca, nedavno su angažovali fudbalera iz Serije A, iz Kjeva. Sve su to činjenice, ali ja ponavljam da verujem u moje momke i u prolaz dalje", zaključio je Lalatović.

Utakmica između Radničkog i Gzire igra se sutra od 21 sat na Čairu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара