Marez konačno u Mančester Sitiju

Alžirski fudbalski reprezentativac Rijad Marez zvanično je prešao u Mančester Siti iz Lestera za 60 miliona evra, saopšteno je na sajtu kluba. Mislim da možemo i narednih godina biti uspešni, kao i da će se moja igra još više razviti, rekao je Marez na predstavljanju.

Marez je nakon što je prošao lekarske preglede, potpisao petogodišnji ugovor sa šampionom Engleske i zadužio opet dres sa brojem 26.

Krilni napadač nije krijo oduševljenje nakon prelaska u Mančester Siti.

"Gledanje iz daleka bilo je zadovoljstvo. Menadžer Gvardiola posvećen je napadačkom fudbalu, što je savršeno za mene. Igre Sitija prošle sezone bile su izvanredne i želeo sam da budem deo toga. Mislim da možemo i narednih godina biti uspešni, kao i da će se moja igra još više razviti", rekao je Marez na predstavljanju.

To je bio drugi pokušaj "građana" da dovede krilnog napadača, pošto u januarskom prelaznom roku čelnici Lestera nisu prihvatili ponudu, nakon čega je igrač štrajkovao.

Marez je u Lesteru proveo četiri godine i za to vreme odigrao 179 utakmica, postigao 48 golova i bio jedan od najzaslužnijih za senzacionalno osvajanje titule.

Nastupao je još i za Avr i Kimper.

Za reprezentaciju Alžira zabeležio je 39 nastupa i postigao 8 golova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво