Real potvrdio, Ronaldo u Juventusu

Portugalac Kristijano Ronaldo napustio je redove madridskog Reala i prešao u torinski Juventus, potvrdio je "kraljevski klub". Prema ranijim navodima, Ronaldov transfer u Juventus trebalo bi da iznosi 100 miliona evra.

Četvorostruki osvajač Lige šampiona sa Realom i Junajtedom u svojoj 33. godini napušta "kraljevski klub" i seli se na Apeninsko poluostrvo i u redove šampiona Italije.

Ronaldo je postigao čak 451 gol u 438 nastupa za Real, sa kojim je osvojio čak 16 trofeja, od čega četiri Lige šampiona, od čega su tri uzastopne, dok se od individualnih nagrada okitio sa četiri zlatne lopte i tri zlatne kopačke.

Real Madrid je potvrdio da transfer jednog od najboljih igrača današnjice realizovan na zahtev Portugalca.

"Real Madrid želi da zahvali igraču koji je dokazao da je najbolji na svetu i koji je obeležio jednu od nabriljantnijih era u istoriji kluba i svetskog fudbala. Kristijano Ronaldo će uvek biti jedan od simbola Reala iz Madrida i uzor generacijama koje dolaze", navodi se u saopštenju Reala.

Ronaldo je tokom karijere osim za Real Madrid nastupao još za Sporting i Mančester junajted. 

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи