Zvezda profitirala na najboljem strelcu, Pešić u Arabiji

Najbolji strelac Crvene zvezde prošle sezone, Aleksandar Pešić, karijeru će nastaviti u Saudijskoj Arabiji i klubu El Itihad, u koji je iz redova srpskog šampiona prešao za 4,2 miliona evra.

Pešić je u Zvezdi proveo samo godinu dana, pošto je za 750.000 evra došao iz redova francuskog Tuluza.

Srpski napadač bio je najbolji strelac Crvene zvezde sa 29 golova u svim takmičenjima i najbolji strelac Superlige Srbije sa 25 golova.

Pešić je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje domaćeg prvenstva, ali i uspeha u Evropi.

Karijeru nastavlja u El Itihadu iz Saudijske Arabije, koji će transfer sumu od 4,2 miliona evra Zvezdi platiti u dve rate.

Pešić je tokom karijere nosio dres niškog Radničkog, grčkog OFI-ja, moldavskog Šerifa, Jagodine, italijanske Atalante i francuskog Tuluza, pre nego što je nastupao za Zvezdu. 

Kao zamenu za prvog napadača, Crvena zvezda je tokom prelaznog roka dovela nekadašnjeg centarfora Čukaričkog, Brage i Kajzerispora Nikolu Stojiljkovića.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи